Vacature: www.brabantvac.nl/vacature-brabant/bv-11964

Vacature: Functional Consultant voor Square DMS in Grathem

VACATURENR bv-11964 (06-04-2018)

FUNCTIONAL CONSULTANT

Standplaats: Grathem


Vind je het een uitdaging om met een professioneel team een Document Management Systeem bij woningcorporaties en commerciële vastgoedbedrijven te implementeren? Word je enthousiast bij het idee dat je gebruikers kunt begeleiden tijdens een belangrijke verandering in hun dagelijkse werk en is het ECM-vakgebied helemaal je ding? Dan ben jij misschien wel de collega die we zoeken!

Functieomschrijving
Als functional consultant implementeer je de Square DMS applicaties bij onze klanten (woningcorporaties en commerciële vastgoedbedrijven) in Nederland en België. Samen met de klant stel je de inrichting vast en begeleid, adviseer en train je de (kern)gebruikers. Ook kunnen taken worden uitgevoerd op het gebied van softwareontwikkeling, documentatie, etc. Waar nodig vinden conversies van gegevens plaats. Deze implementaties kennen een projectmatige aanpak en worden door een team van consultants en een projectmanager, veelal op locatie van de klant uitgevoerd.

Je vindt het een uitdaging om de functionele inrichting en het gebruik van applicaties af te stemmen op de bedrijfsprocessen van de klant. Verder ben je proactief en klantgericht en heb je een gezonde nieuwsgierigheid om de nieuwste ontwikkelingen op jouw werkgebied bij te houden.

Functie-eisen
Wat zoeken wij:
  • Je hebt een afgeronde HBO/WO-opleiding
  • Sterke belangstelling voor het ECM-vakgebied
  • Je bent zelfstandig, analytisch en hebt oog voor detail
  • Je bent communicatief vaardig, flexibel en een teamplayer
  • Naast technische kennis, heb je oog voor functionaliteit
  • Je vindt het vanzelfsprekend om resultaat- en klantgericht te werken en te gaan voor kwaliteit

Wat bieden wij:
Naast de Square DMS cultuur, die zich kenmerkt door veel zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid bij de functie-invulling, bieden wij jou:
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een boeiende functie in een mooi kantoor
  • De kans op samenwerking met enthousiaste, kwaliteitsbewuste collega’s in een informele, innovatieve en financieel solide omgeving
  • De kans om je te ontwikkelen in een bijzonder interessant en snel groeiend vakgebied

Bedrijfsprofiel
Square DMS BV levert in heel Nederland en België haar DMS & Zaaksysteem met de naam ShareWorX en is onderdeel van de Aareon Groep.

Vanuit ons zeer goed bereikbaar kantoorpand dicht in de buurt van de A2 ontwerpen, ontwikkelen, implementeren en supporteren we ShareWorX. Onze doelmarkt is die van woningcorporaties en commerciële vastgoedbedrijven, waarvan we de meest toonaangevende tot onze klanten mogen rekenen.

Kijk voor meer informatie over Square DMS als werkgever op onze website .

Is dit op jouw lijf geschreven? Reageer dan zo snel mogelijk online via de oranje button hiernaast of stuur je CV met motivatie per e-mail naar: solliciteren@squaredms.com.

E-mail  solliciteren@squaredms.com
Meer info  www.squaredms.com