Vacature: www.brabantvac.nl/vacature-brabant/bv-11990

Vacature: Klinisch Fysicus Radiotherapie voor MAASTRO Clinic in Maastricht

VACATURENR bv-11990 (13-04-2018)

KLINISCH FYSICUS RADIOTHERAPIE


MAASTRO Clinic
Fysica

Werkveld: Ziekenhuizen
Soort vacature: Overige functies: Staf / Management
Dienstverband: Intentie tot vast dienstverband
Uren in de week: 36
Opleidingsniveau: WO | NLQF 7-8
: Academisch onderwijs | NLQF 8


Het zelfstandig radiotherapeutisch instituut MAASTRO CLINIC verzorgt de bestraling van kankerpatiënten voor de provincie Limburg vanuit Maastricht en vanuit haar dependance in Venlo. MAASTRO CLINIC beschikt daarvoor over geavanceerde apparatuur zoals 6 Varian TrueBeams met kV en MV imaging mogelijkheid, twee nieuwe dual energy CT scanners, een PET-CT scanner en een uitgebreid brachytherapieprogramma. Verder is MAASTRO CLINIC initiatiefnemer van het eind 2018 te openen protonentherapiecentrum in Maastricht (ZON-PTC). Speerpunt van onze klinisch fysica is beeld- en dosisgestuurde adaptieve radiotherapie. Er is een stimulerende werkomgeving met veel mogelijkheden op het terrein van innovatie, onderzoek en onderwijs.

MAASTRO CLINIC is: ‘verbindend met anderen, innovatief en ambitieus. Continu in ontwikkeling voor onze patiënt’.

De ligging van MAASTRO CLINIC is ideaal. Het Randwijck terrein met academisch ziekenhuis en universiteit (MUMC+) vormt een perfecte setting voor excellente patiëntenzorg, wetenschappelijk onderzoek en onderwijs. Tegelijkertijd ligt MAASTRO op fietsafstand van de oude binnenstad van Maastricht en de omliggende dorpen. Kiest u ervoor om wat verder weg te gaan wonen? De trein stopt praktisch voor onze deur!

Functieomschrijving
Uw werkzaamheden betreffen de klinisch fysische inhoud en keuzes van behandelplannen en van behandelprotocollen. De patiëntenzorg, georganiseerd in 4 klinische teams, wordt gekenmerkt door een multidisciplinaire benadering en u bent daarin initiërend en medeverantwoordelijk voor het medisch-inhoudelijke beleid en uiteraard voor de betrouwbare en veilige toepassing van de bestralingsmiddelen. U integreert fysisch wetenschappelijke inzichten in nieuwe of andere behandelingsmethoden en bij de introductie van nieuwe technologiën en hulpmiddelen bewaakt u de fysische aspecten. Implementatie van innovatie vindt plaats binnen innovatieteams waarin u een central rol inneemt. U zult na een inwerkperiode werkzaam zijn op het vakgebied brachytherapie, en hierin nieuwe ontwikkelingen introduceren en de dagelijkse patiëntenzorg ondersteunen. Als lid van de medische staf geeft u mede inhoud en vorm aan de strategische keuzes en het beleid van MAASTRO CLINIC. U bent lid van de Fysica Innovatie groep, samen met o.a. 10 collega klinisch fysici, 8 klinisch fysisch medewerkers en projectfysici. Tevens zijn er permanent 2 klinisch fysici in opleiding

Wij vragen
Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste klinisch fysicus, bij voorkeur gepromoveerd, die in het register van de NVKF staat ingeschreven als klinisch fysicus met aantekening radiotherapie. Ervaring in de brachytherapie is een pré maar geen absolute voorwaarde. Ook klinisch fysici aan het einde van hun opleiding worden uitgenodigd om te solliciteren. Naast goede contactuele eigenschappen beschikt u over improvisatie- en incasseringsvermogen. U bent in staat om zelfstandig en projectmatig in teamverband te werken. Vanzelfsprekend hebt u affiniteit met wetenschappelijk onderzoek en staat u enthousiast tegenover het werken in de klinische praktijk. U heeft een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Dienstverband
Arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn nader overeen te komen en zijn gebaseerd op de CAO Ziekenhuizen.

Werktijden
In overleg te bepalen.

Salaris
Salariëring vindt plaats in FWG functiegroep 75 en bedraagt afhankelijk van de relevante werkervaring maximaal € 7.669,- bruto per maand op fulltime basis (36 uur/week). Iedere klinisch fysicus beschikt verder over een persoonlijk budget voor bijscholing.
Binnen de CAO is er een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ruime verlofregeling, een 8,33%-vakantietoeslag, een 8,33%-eindejaarsuitkering en een uitstekende pensioenvoorziening. Daarnaast biedt MAASTRO diverse kortingsregelingen ten aanzien van (zorg) verzekeringen, fietsaanschaf en sportabonnementen.

Aanvullende informatie
Een assessment (competentie- en persoonlijkheidsonderzoek) kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Informatie
Nadere informatie wordt graag verstrekt door de heer Dr. S.M.J.J.G. Nijsten, hoofd Fysica Innovatie per e-mail: bas.nijsten@maastro.nl of via telefoonnummer: +31-(0)88-44 55 666.

Solliciteren
Organisatie: MAASTRO Clinic
Sollicitatie link
Plaatsingsdatum: 13/04/2018
Sluitingsdatum: 04/05/2018

Kijk voor deze en vele andere vacatures in zorg en welzijn op www.zorgnetlimburg.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  www.maastro.nl